Het schrijven van een projectidee of een projectaanvraag voor Voor elkaar! is soms lastiger dan je denkt. Want waar moet je rekening mee houden? En wat komt er allemaal kijken bij het schrijven van een idee of aanvraag? Op deze pagina geven we u handige tips, om het indienen zo makkelijk mogelijk te maken. 

Verder delen we op deze pagina filmpjes over verschillende Voor elkaar!-projecten. Waar zijn zij mee bezig, wat gaat er goed en waar lopen zij nog tegenaan? 

Tips voor het schrijven van een projectidee

TIP: Schrijf in eenvoudige taal

Waar moet je rekening mee houden als je een projectidee in wil dienen bij het ZonMw-programma Voor elkaar? Het team Voor elkaar! geeft tips. De tip van Jolanda gaat over eenvoudige taal.

Bekijk het filmpje

TIP: haal doel en middel niet door elkaar

Waar moet je rekening mee houden als je een projectidee in wil dienen bij het ZonMw-programma Voor elkaar? Het team Voor elkaar! geeft tips. De tip van Lucinda gaat over het onderscheiden van je doel en de middelen die je daarbij gebruikt.

Bekijk het filmpje

TIP: Heb je overal aan gedacht?

Waar moet je rekening mee houden als je een projectidee in wil dienen bij het ZonMw-programma Voor elkaar? Het team Voor elkaar! geeft tips. De tip van Judith gaat over het toetsen van het projectidee aan de oproep.

Bekijk het filmpje

TIP: Houd het klein

Waar moet je rekening mee houden als je een projectidee in wil dienen bij het ZonMw-programma Voor elkaar? Het team Voor elkaar! geeft tips. De tip van Robert gaat over keuzes maken.

Bekijk het filmpje

TIP: Werk samen met de mensen die belang hebben bij uw project

Waar moet je rekening mee houden als je een projectidee in wil dienen bij het ZonMw-programma Voor elkaar? Het team Voor elkaar! geeft tips. De tip van Marie-José gaat over samenwerken.

Bekijk het filmpje

TIP: Vertel je verhaal aan een ander

Waar moet je rekening mee houden als je een projectidee in wil dienen bij het ZonMw-programma Voor elkaar? Het team Voor elkaar! geeft je tips om het schrijven van jouw projectidee makkelijker te maken. De tip van Adriënne: vertel jouw verhaal eens aan iemand die niets van het project afweet.

Bekijk het filmpje

Informatiebijeenkomst over de 1ste open subsidieoproep

Op 22 februari organiseerde ZonMw samen met PGOsupport een informatiebijeenkomst over de 1ste open subsidieoproep van Voor elkaar! Voor iedereen die er niet bij is geweest of de informatiebijeenkomst nog eens terug wil kijken, hebben we de bijeenkomst opgenomen. 

Bekijk de video

Een kijkje in de keuken bij...

Het project 'Realisatie Inclusie Agenda'

De initiatiefnemers van het net gestarte project ‘Realisatie Inclusie Agenda’ geven een kijkje in de keuken van het ViP café. Het ViP-café is een maandelijks inloopcafé en ontmoetingsplek voor iedereen uit de gemeente Almere die mee wil denken over het realiseren van het VN-verdrag. Het project maakt deel uit van het programma Voor elkaar! 

Bekijk het filmpje
Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website