Artikelen Kennisnetwerken voor Specifieke Doelgroepen

In het programma Kennisnetwerken voor Specifieke Doelgroepen vinden we het belangrijk men van elkaar leert. Op deze pagina delen wij gaandeweg uitkomsten, ervaringen en resultaten via onder andere interviews en artikelen.

Interviews

De samenwerking tussen 5 kennisnetwerken

5 handen

In april van dit jaar startte het programma Kennisnetwerken voor Specifieke Doelgroepen (KSD). Hoog tijd om in gesprek te gaan Cynthia Vogeler, directeur van Korsakov Kenniscentrum en de programmamanager Veroni van Es van ZonMw. Hoe gaat het nu?

Lees hoe zij samenwerken

Netwerk in beeld: NAH+

In 2019 kreeg Sam (25 jaar) een motorongeval. Sam liep onder andere een ernstig hersenletsel op en behoort tot de doelgroep NAH+. Wat is nu precies NAH+ en hoe draagt het kennisnetwerk bij aan kennisontwikkeling voor mensen met NAH+?

Lees dit en het verhaal van Sam

Netwerk in beeld: Huntington Kennis Netwerk Nederland

Nederlandse Huntington bijeenkomst

Met zowel een nieuwe naam als een compleet nieuw kenniscentrum richt Huntington Kennis Netwerk Nederland (HKNN) de blik op de toekomst, maar hoe werkt het kennisnetwerk nou precies? Ruth Veenhuizen vertelt over HKNN.

Hoe delen zij kennis?

Netwerk in beeld: Expertisecentrum De Borg

Expertisecentrum De Borg bindt en brengt mensen en kennis samen. Zij doen dit voor mensen met een licht verstandelijke beperking en daarbij komende gedrags- en/of psychiatrische problemen zodat zij weer grip op hun leven krijgen. Marjet van Baggum vertelt hier meer over.

Mens en kennis samenbrengen
Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website