Projectomschrijving

Crisissituaties hebben grote impact op wie een crisis doormaakt en op hun naasten. Een crisis kan een traumatische ervaring worden als de cliënt niet adequaat opgevangen wordt. Een Crisiskaart kan een crisis helpen voorkomen of ervoor zorgen dat de crisis minder heftig verloopt.

Doel

Stichting Door en Voor wil met dit project de Crisiskaart in de regio Oost Brabant breder onder de aandacht brengen en toepassing stimuleren. We streven ernaar 100 crisiskaarten uit te rollen.

Werkwijze

Door en Voor is een onafhankelijke cliëntenorganisatie, die cliënten en ex-cliënten ondersteuning biedt om regie in eigen leven te houden en te verbeteren. Het project krijgt ondersteuning van Crisiskaart Nederland en werkt nauw samen met de regionale en landelijke organisatie van Personen met Verward Gedrag.

Meer informatie

Will Mossink, projectleider Crisiskaart Oost Brabant. Contact s.v.p. per mail : will.mossink@gmail.com.  
Stichting Door en Voor, Sint Teunislaan 3, 5231 BS ’s-Hertogenbosch.

Subsidiemogelijkheden

Dit project heeft subsidie gekregen voor het in de praktijk toepassen van één of meer van de 9 bouwstenen voor een lokale goed werkende aanpak van verward gedrag. Heeft u ook een idee om samen met andere organisaties de hulp voor mensen met verward gedrag en hun omgeving te verbeteren? Dan komt uw projectidee wellicht in aanmerking voor subsidie.

Bekijk de subsidiemogelijkheden

   

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website