Projectomschrijving

SAMEN030 is dé stadscoöperatie in Utrecht met als missie bewoners aan zet te laten zijn in eigen buurt en stad. Onze wens is dat kwetsbare mensen gelijkwaardig mee gaan doen. Het project ‘Goede buren, de bondgenoot voor mensen met verward gedrag in Utrecht’ tracht dit mogelijk te maken.

Doel en werkwijze

Dit project leidt Utrechtse bewoners op die vervolgens hulpverleners kunnen trainen op het effectief samenwerken met bewoners. Er zal voornamelijk gewerkt worden met wat er is, wat betekent dat niet alles vooraf geheel vaststaat en uitgedacht is, maar dat alles samen gebouwd en vormgegeven wordt met de mensen die het betreft: de bewoners en personen met verward gedrag zelf. Hun kennis is cruciaal om een goede aanpak te realiseren.

Uitgelicht

Subsidiemogelijkheden

Dit project heeft subsidie gekregen voor het opstellen van een plan van aanpak voor een sluitende aanpak van verward gedrag en het opzetten van een samenwerkingsverband. Werkt u ook een samen met andere organisaties aan een goed werkende aanpak voor mensen met verward gedrag en hun omgeving? Dan komt u misschien ook in aanmerking voor subsidie.

Bekijk de subsidiemogelijkheden

   

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website