Verslagen

Samenvatting van de aanvraag

Samenvatting
Dit item is dichtgeklapt
Dit item is opengeklapt

Het project Street-triage Deventer behelst de dagelijkse (365 dagen per jaar van 10.00 uur tot 00.00 uur) het gezamenlijk afhandelen van meldingen overlastgevende personen als de triage van de melding daarvoor aanleiding geeft. In die gevallen zal een Street-triage wagen met inzet van een politieagent en een sociaal psychiatrisch verpleegkundige uitrukken voor het afhandelen van de casus voor een periode van één jaar in de gemeente Deventer.

Het project loopt van 1 maart 2017 tot 1 maart 2018. In deze periode zal er een Street-triage team werkzaam zijn in de gemeente Deventer. Dit team zal gedurende de uren dat zij inzetbaar is gestationeerd zijn op een centraal punt (politiebureau) in de gemeente.

Het team wordt via de meldkamer van politie opgeroepen en zal na beoordeling van de melding de inzet bepalen. Bij uitruk zal het team zoveel als mogelijk als first-responder (met een max aanrijtijd van 20 minuten) reageren op E33-meldingen.

Wanneer de Street-triage wagen ter plaatse arriveert zullen de teamleden ter plekke een inschatting proberen te maken van de situatie en op basis daarvan besluiten of er een, en zo ja welke, vervolgactie nodig is.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website