Projectomschrijving

Doel

HOI Apeldoorn zet in op het inrichten en vormgeven van een Herstelondersteunende intake (HOI) tijdens de intakefase van de specialistische ggz. Doelstelling van een HOI is om ervaringsdeskundigheid te borgen vanaf de start van het behandeltraject en daarmee vanaf het begin de blik te richten op de wensen en de mogelijkheden van cliënten. Tevens zal het project een klein aantal Individuele Plaatsing en Steun-interventies inzetten om cliënten weer te leiden naar de arbeidsmarkt.

Samenwerking

Deelnemende partijen zijn:

  • GGNet
  • Gemeente Apeldoorn
  • UWV

Twomorrow verzorgt de projectleiding.

Beweging in kwetsbaarheid

Van januari tot en met juni 2021 besteedden we onder de noemer Beweging in kwetsbaarheid aandacht aan verschillende thema’s die bijdragen aan een meer inclusieve samenleving voor (psychisch) kwetsbare mensen. Met een maandelijkse talkshow, podcasts en publicaties.

Subsidiemogelijkheden

Dit project heeft subsidie gekregen voor het in de praktijk toepassen van één of meer van de 9 bouwstenen voor een lokale goed werkende aanpak van verward gedrag. Heeft u ook een idee om samen met andere organisaties de hulp voor mensen met verward gedrag en hun omgeving te verbeteren? Dan komt uw projectidee wellicht in aanmerking voor subsidie.

Bekijk de subsidiemogelijkheden

   

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website