Meld u nu aan!
Op maandag 5 oktober 2020 vindt de startbijeenkomst van de regionale kenniswerkplaatsen jeugd plaats. De bijeenkomst is digitaal bij te wonen van 10.00 uur tot 13.00 uur. We beginnen met een plenaire sessie met presentaties vanuit de werkplaatsen en hun kennispartners. Daarna krijgt u de gelegenheid om nader kennis te maken met twee van de 15 werkplaatsen in een ‘Meet & Greet’ sessie. U kunt hierbij in gesprek gaan met de betreffende RKJ en uw vragen stellen over de plannen en projecten van deze werkplaats.

In de periode november 2020 tot en met februari 2021 zullen er tevens online thematische deelsessies plaatsvinden. De betrokkenen van de RKJ’s en de kennispartners van ZonMw (NJi, VNG/OZJ, WSD, NCJ, Kenniscentrum KJP en Kenniscentrum LVB) worden uitgenodigd aan één of meerdere sessies deel te nemen. De data en thema’s van de deelsessies worden binnenkort bekend gemaakt.

Begin september ontvangt u het programma voor 5 oktober en krijgt u meer informatie over het platform waarop de bijeenkomst plaats zal vinden.
Persoonsgegevens
Gegevens bijeenkomst
Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website