Heeft u momenteel een probleem met de beschikbaarheid van geneesmiddelen voor zeldzame aandoeningen? Is er een dreigend probleem met een geneesmiddel voor een zeldzame aandoening? Of heeft u vragen over hoe u zelf een (nieuwe) behandeling optimaal beschikbaar kunt maken voor een zeldzame aandoening?

Meld uw casus hier aan of stel een vraag. Tijdens het GGG-congres op 9 april 2020 kijken we in de sessie 'Medicijn voor de Maatschappij' of en hoe we kunnen helpen. Op deze manier proberen we naar mogelijkheden te zoeken om een geneesmiddel langdurig en betaalbaar beschikbaar te maken. Neem van tevoren contact met ons op via s.vandenberg1@amsterdamumc.nl indien u twijfelt over de geschiktheid van de casus voor deze sessie.

Deze sessie betreft een samenwerking tussen GGG en het platform Medicijn voor de Maatschappij. Het platform Medicijn voor de Maatschappij is in 2019 gelanceerd in het Amsterdam UMC en heeft als doel om geneesmiddelen voor zeldzame aandoeningen langdurig beschikbaar en betaalbaar te maken voor patiënten. Dit doet het door als kennisplatform op het gebied van geneesmiddelen voor zeldzame ziekten op te treden en door projecten voor specifieke geneesmiddelen op te zetten. Ook doet zij onderzoek naar beleid en regels voor geneesmiddelen voor zeldzame ziekten.

Deadline voor het aanmelden van een casus of vraag is donderdag 5 maart.

Medicijn voor de Maatschappij

Meld uw casus aan

Persoonsgegevens
Gegevens organisatie
Gegevens bijeenkomst
Privacy
Naar aanleiding van de wetgeving van 25 mei 2018 vragen wij u toestemming voor uw persoonsgegevens. Meer informatie kunt u lezen op zonmw.nl/privacy.
Controleren en verzenden
Let op: om uw aanmelding definitief te maken dient u de ingevulde gegevens op de volgende pagina te bevestigen.
Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website