Alle informatiebijeenkomsten zijn geweest. Heeft u nog vragen over de subsidieoproep of -procedure? Bekijk dan onze overzichtelijke publicatie of neem contact op met amd@zonmw.nl of bel naar +31 70 349 52 45.

Aanmelden
Via dit formulier kunt u zich aanmelden voor de informatiebijeenkomst over subsidieronde 4b van het Actieprogramma Maatschappelijke Diensttijd. De bijeenkomsten worden (in verband met de maatregelen rondom het coronavirus) gehouden via Zoom. Voorafgaand aan de bijeenkomst krijgt u van ons de link toegestuurd.

Zorg er voor dat u van tevoren de subsidieoproep goed heeft doorgelezen en dat u via het formulier of uiterlijk één werkdag voor de bijeenkomst uw vragen heeft doorgegeven aan amd@zonmw.nl. Zo kunnen wij u het beste helpen.
Persoonsgegevens
De bijeenkomst
Voor iedere bijeenkomst is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen, willen wij u vragen 2 voorkeursdata op te geven. U krijgt zo spoedig mogelijk te horen bij welke bijeenkomst u wordt ingedeeld. Wij houden hierbij zoveel mogelijk rekening met uw eerste voorkeur.
Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website