Empowerment van patiënten en hun naasten

Blog van Madeleen Uitdehaag.
In februari 2019 startte een tweede groep fellows met de 2-jarige verpleegkundig leiderschapstraining Leadership Mentoring in Nursing Research (LMNR) 2.0. In een blog- en vlogreeks vertellen de fellows over hun ervaringen. Binnenkort publiceren wij hier een blog of vlog van Madeleen Uitdehaag.

Even voorstellen


Madeleen Uitdehaag is associate lector Verpleegkunde binnen het lectoraat Verpleegkunde van SaxionZij leidt de onderzoekslijn Palliatieve Zorg en is projectleider van het onderzoekproject EMPATIE: passende zorg in de palliatieve fase door het bevorderen van de EMpowerment van PATIËnten en hun naasten

Op de hoogte blijven van de activiteiten van Marleen?

Volg haar op Twitter (@Muitdehaag) en LinkedIn.

Contact

Heb je een vraag aan Madeleen? Neem dan contact op via m.j.uitdehaag@saxion.nl of
+31 (0)6 12 38 17 05.

Verpleegkundig leiderschapsprogramma LMNR 2.0

In februari 2019 startte de 2e groep fellows met het 2-jarig verpleegkundig leiderschapsprogramma Leadership Mentoring in Nursing Research (LMNR 2.0): een leiderschapstraining gericht op gepromoveerde verpleegkundigen en postdocs die werkzaam zijn als onderzoekers. Op 26 februari 2021 vond de slotbijeenkomst Connecting the dots: notes on nursing #2030 plaats.

De ontwikkeling en uitvoering van de leiderschapstraining LMNR 1.0 werd gefinancierd vanuit het inmiddels afgeronde ZonMw-programma Tussen Weten en Doen II. De uitvoering van LMNR 2.0 is ook gefinancierd vanuit het programma Tussen Weten en Doen II, maar wordt vervolgd in het programma Verpleging en Verzorging. In 2023 start LMNR 3.0 (met financiering vanuit het programma Verpleging en Verzorging).