Congres Goed Gebruik Geneesmiddelen 2024: ‘Schakelen naar de toekomst’

11 april 2024, 9.00 - 16.30 uur, 1931 Congrescentrum, 's-Hertogenbosch
Het congres Goed Gebruik Geneesmiddelen 2024 vindt plaats op donderdag 11 april in 1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch.

Het jaarlijkse GGG-congres richt zich op de actualiteit rondom gepast gebruik van geneesmiddelen. Het doel van het congres is om kennis te delen, te vergaren en te inspireren vanuit een veelheid aan aspecten rondom (onderzoek naar) geneesmiddelen.

Wat kun je verwachten?

De dag start met een plenaire sessie waarin Pieter Jeekel en Nicky Hekster van de Nederlandse AI Coalitie je meenemen in de ontwikkelingen van kunstmatige intelligentie (AI) in relatie tot het werkveld van geneesmiddelen(onderzoek). 
Na de lunch, tijdens het tweede plenaire deel van de dag, delen professionals uit de zorg hun eigen ervaringen met geneesmiddelen doordat zij zich ineens in de rol van patiënt bevinden.
Gedurende de dag is er de keuze uit 14 reguliere subsessies verdeeld over 2 rondes waaraan je kunt deelnemen. Direct na de lunch is er in een extra sessieronde  de mogelijkheid om in gesprek te gaan over verschillende onderwerpen. In het programma lees je hier uitgebreid over en lichten we alle subsessies toe.

Wil je je aanmelden?

Deelname aan het congres is kosteloos. Meld je zo snel mogelijk aan, sommige subsessies hebben een maximum aantal deelnemers. Je kunt je tot maandag 8 april 2024, 9.00 uur aanmelden voor het congres. In het aanmeldingsformulier geef je aan welke sessies je wilt bijwonen.