Ieder jaar in maart publiceert ZonMw het jaarverslag. Naast een verantwoordingsdocument is het een publicatie die een uitgebreid overzicht geeft van de grote diversiteit aan activiteiten en resultaten van ZonMw. Wat hebben de verschillende programma’s opgeleverd in 2015 en waar heeft ZonMw zich voor ingezet op strategisch vlak?

In het algemene deel van het jaarverslag 2015 wordt onder andere teruggekeken op het beleidskader. Hierin komt de transitie NWO terug, maar ook de Nationale Wetenschapsagenda, interne ontwikkelingen en het internationale beleid. Het hoofdstuk strategisch beleid gaat in op het traject Kennis voor gemeenten, de Topsector LSH, betrouwbaar en bruikbaar wetenschappelijk onderzoek en het communicatie- en implementatiebeleid.

Producten en opbrengsten

Het jaarverslag geeft een indruk van het totaal aantal opgeleverde producten door ZonMw-projecten: ruim 4000. Alle activiteiten en opbrengsten van de ZonMw-programma’s zijn terug te vinden in de programmarapportages. Via directe links zijn veel resultaten direct aanklikbaar.

Factsheet

De factsheet Jaarverslag 2015 geeft in één oogopslag een aantal belangrijke thema’s weer. Deze is, net als het volledige jaarverslag, te downloaden via onderstaande link.

Meer informatie

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website