Op 21 februari 2019 van 10.00 tot 12.00 uur vindt een (gratis) webinar plaats over de nieuwe subsidieoproep voor ‘Regionale aanpak verward gedrag’ en ‘Integraal aanbod zorg en begeleiding’. Tijdens de webinar krijgt u meer informatie over de subsidieronde en is er de gelegenheid om vragen te stellen.

Samenwerking Actieprogramma Verward Gedrag

Online informatiebijeenkomst

Voorheen werd vanuit het Actieprogramma lokale initiatieven voor mensen met Verward Gedrag (AVG) informatiebijeenkomsten georganiseerd om meer informatie over de subsidieoproepen te verstrekken. Om u de tijd van het reizen te besparen, is besloten om in plaats van een informatiebijeenkomst een webinar te organiseren. 

Wat is een webinar?

Een webinar is een online bijeenkomst. Gedurende de webinar krijgt u aan de hand van een presentatie meer informatie over de subsidieoproep. Bovendien is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan het programmateam.

Aanmelden voor de webinar

Via de link onderaan dit bericht kunt u zich aanmelden voor de webinar. U wordt via de link doorverwezen naar een registratieformulier. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met meer informatie in uw mailbox.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van subsidieoproepen en andere ontwikkelingen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief geestelijke gezondheid en volg ons op LinkedIn.

Meer informatie

  • Meld u aan voor de webinar
  • Nieuwsbericht over de subsidieoproepen Regionale aanpak verward gedrag en Integraal aanbod zorg en begeleiding

Heeft u vragen over dit bericht dan kunt u contact opnemen met het secretariaat van het Actieprogramma lokale initiatieven voor mensen met verward gedrag via avg@zonmw.nl.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website