Wat wil jij weten over ICT-oplossingen voor ouderen? Laat het ons weten! Vul de enquête in en maak meteen kans op het boek 'Old Passioned'. Invullen kost maar 3 minuten. Meedoen kan tot en met 28 februari 2020.

Vul de enquête in

De resultaten van de vragenlijst worden gebruikt om een nieuwe versie van 'De Kweekvijver van AAL' te maken. In dit boekje, dat voor het eerst uitkwam in 2017, staan ICT-oplossingen voor ouderen centraal. Met de vragenlijst willen we peilen hoe we de nieuwe versie van het boekje zo goed mogelijk aan kunnen laten sluiten bij wat mensen willen weten over het onderwerp.

Maak kans op het boek 'Old Passioned'

Deelnemers aan de enquête maken kans op het boek 'Old Passioned - Markante actieve ouderen' van fotograaf Arnaud Mooij. In Old Passioned haalt hij mensen voor het voetlicht die ver voorbij hun pensioenleeftijd zijn en nog steeds volop levenskracht halen uit hun passie. Een 80-jarige kapper. Een even oude karateleraar. Een lerares tai chi en rebalancing van 83. Een 91-jarige honorair hoogleraar - in Old Passioned trekt een bonte stoet bekende en onbekende senioren voorbij, in beeld en in woord.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website