In februari 2020 wordt er een nieuwe subsidieronde van het internationale programma Active & Assisted Living (AAL) opengesteld. Het thema van de subsidieronde is ‘Healthy Ageing through Digital Solutions and Ecosystems’.

De AAL Call 2020 staat open voor (internationale) samenwerkingsprojecten gericht op het ontwikkelen, evalueren en op de markt brengen van ICT-oplossingen voor ouderen en hun omgeving. Daarnaast biedt de subsidieoproep de mogelijkheid om ‘kleine samenwerkingsprojecten’ in te dienen, die gericht zijn op onder andere het verkennen van nieuwe ideeën en concepten, het ontwikkelen van nieuwe methodieken en het betrekken van nieuwe stakeholders.

Deadlines

De subsidieoproep wordt in februari geopend en verschijnt dan ook op de ZonMw-website. De deadline voor indiening van projectvoorstellen is eind mei 2020. Voor meer informatie over de AAL Callkunt u terecht op de website van AAL Europe.

Informatiebijeenkomst

Op 30 januari 2020 is er in Wenen (Oostenrijk) een informatiebijeenkomst voor iedereen die meer wil weten over de call. Ook is er de mogelijkheid om een projectidee te pitchen en op zoek te gaan naar internationale samenwerkingspartners. Meer informatie over deze bijeenkomst vindt u op de website van AAL Europe.

Meer informatie

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website