Op 21 februari 2019 opent de tweede subsidieoproep van Voor elkaar!

De oproep gaat over innovatieve projecten die bevorderen dat mensen met een ziekte, beperking of psychische problemen en hun naasten het leven kunnen leiden waar zij zelf voor kiezen. ZonMw vraagt u bij deze subsidieoproep om eerst een projectidee in te dienen en nog geen uitgewerkte aanvraag.

Workshop

PGOsupport biedt op 22 februari 2019 de workshop ‘Bereid je voor op de subsidieoproep van ZonMw’ aan. Deze vindt plaats van 10 tot 14 uur bij ZonMw in Den Haag. U gaat aan de slag met het verder onderzoeken en aanscherpen van een vernieuwend idee. Wees er snel bij. Het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelden kan op de website van PGOsupport.

Informatiebijeenkomst 1ste open oproep

Op 20 februari en bij voldoende belangstelling ook op 22 februari 2019 organiseren we informatiebijeenkomsten over de eerste open oproep van 2019. We geven toelichting waar de oproep over gaat. En we leggen uit wat het indienen van een projectidee inhoudt en hoe de vervolgstap (indienen van een uitgewerkte aanvraag) eruit ziet. Er is dan ook volop de gelegenheid voor het stellen van vragen.

Aanmelden voor informatiebijeenkomst

U kunt zich alleen nog aanmelden voor de informatiebijeenkomst op 22 februari, om 14 uur bij ZnMw in Den Haag. De bijeenkomst op 20 februari in Utrecht zit al vol. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar participatie@zonmw.nl (onder vermelding van 22 februari).

Subsidieoproepen Voor elkaar! 2019

Naast deze oproep zijn er in 2019 nog een aantal subsidieoproepen. Daar vindt u op deze pagina meer informatie over.

Meer weten over het programma Voor elkaar? Ga dan naar de programmapagina van Voor elkaar!

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website