Bent u onderzoeker op het gebied van de sociaal-medische en/of gezondheidswetenschappen? Wilt u samen met onderzoekers uit andere wetenschappelijke disciplines kansrijke onderzoeksmethoden ontwikkelen die passend bewijs opleveren voor de (kosten)effectiviteit van e-Health programma’s en toepassingen voor preventie? Maak dan vast uw intentie tot indienen aan ons kenbaar (tot 10 februari) De deadline voor het indienen van subsidieaanvraag is 10 maart 2020 om 14:00 uur.

Nieuwe methoden

Uw subsidieaanvraag dient voort te bouwen op relevante en voldoende onderbouwde e-health programma’s en toepassingen in het preventieve domein. Voor deze subsidieoproep betreft dit primaire en secundaire preventie: behoud en bevordering van gezondheid van burgers, zodat zij zo goed mogelijk kunnen participeren in de maatschappij.

De onderbouwde e-health programma’s en toepassingen die als basis dienen voor de subsidieaanvraag, dienen in de markt gezet te zijn of worden zonder winstoogmerk, en gefinancierd te zijn door ZonMw of andere financiers in het publieke domein.

Meer informatie

Voor verdere voorwaarden en meer informatie verwijzen wij u graag naar de subsidieoproep.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website