De subsidieoproep ‘Actieonderzoek dementiezorg Caribisch deel van het Koninkrijk der Nederlanden’ is opengesteld. De deadline voor indienen is 21 september 2021, om 14.00 uur.

Deze oproep richt zich op de dementiezorg in het Caribisch deel van het Koninkrijk. Het onderzoek is gefocust op het ontwikkelen en benutten van kennis om duurzame oplossingen te bieden voor de dementiezorg die relevant zijn voor de professionals uit de zorgpraktijk, mantelzorgers, mensen met dementie en naasten. Er dient aansluiting te zijn bij reeds lopende lokale initiatieven op dementiezorg en dementieondersteuning in de regio.

Wie kan aanvragen?

ZonMw nodigt een nog te vormen samenwerkingsverband uit een aanvraag in te dienen. Het samenwerkingsverband betrekt relevante partijen binnen de dementiezorg in het Caribisch deel van het Koninkrijk. In deze subsidieronde kan subsidie worden aangevraagd voor actieonderzoek binnen het dementieveld. Bij actieonderzoek gaat het zowel om onderzoek als implementatie. Een nauwe samenwerking tussen de praktijk, mensen met dementie en naasten, mantelzorgers, overheid en onderzoek is hierbij vereist.

Budget en deadline

Voor deze subsidieronde is € 250.000,- beschikbaar gesteld. Er wordt één project gehonoreerd. U kunt uw aanvraag indienen tot 21 september 2021, vóór 14.00 uur.

Meer informatie

Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen via dementie@zonmw.nl met Marjolein Scholten (+31 70 349 53 35) senior programmamanager, of Sophie Habets (+31 70 349 50 86) programmasecretaris. Zij staan u graag te woord.

 

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website