Subsidie voor ‘Leernetwerken: Duurzame uitwisseling tussen onderwijs en praktijk in het kader van verward gedrag’

Werkt u in een onderwijsinstelling en wilt u zich inzetten voor een duurzame uitwisseling tussen het onderwijs en de praktijk? Vraag dan nu subsidie aan.

Innovatie samenwerkingsverbanden

Het doel van deze subsidieoproep is het opzetten van innovatieve samenwerkingsverbanden om regionaal een duurzame uitwisseling tussen onderwijs en praktijk te realiseren. Dit doet u door het opzetten van een nieuw leernetwerk of het uitbreiden van een bestaand leernetwerk. Het leernetwerk is gericht op mensen met verward gedrag, andere (psychisch) kwetsbare mensen en hun omgeving, waarbinnen ‘interprofessioneel samenwerken’ en uitwisseling tussen het zorg-, welzijns- en veiligheidsdomein centraal staat.

Aandachtspunten

Deze subsidieoproep is gericht op het opzetten van innovatief samenwerkingsverband in de vorm van een leernetwerk, om regionaal een duurzame uitwisseling tussen onderwijs en praktijk te realiseren. Onderstaande onderdelen zijn daarbij extra van belang. Deze zijn verwerkt in de beoordelingscriteria: 
1. onderwijs en domein overstijgende samenwerking 
2. cliënten en naasten centraal 
3. borging 
4. monitoring en evaluatie 

Budget en looptijd

De subsidie bedraagt maximaal € 100.000,- per project. De looptijd van het project is maximaal 24 maanden. Voor deze subsidieoproep is in totaal maximaal € 800.000,- gereserveerd. 

Webinar

Wilt u meer weten over de subsidieoproep? Sluit dan aan bij ons webinar op 4 april van 11.00 tot 12.00 uur. U kunt zich aanmelden via de link onderaan dit bericht.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van subsidieoproepen en andere ontwikkelingen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief geestelijke gezondheid en volg ons op LinkedIn.

Meer informatie

  • Subsidieoproep ‘Leernetwerken: Duurzame uitwisseling tussen onderwijs en praktijk in het kader van verward gedrag’  
  • Overzicht van alle subsidiemogelijkheden
  • Meld u aan voor het webinar