Werkt u met uw partners aan een goed werkende aanpak voor mensen met verward gedrag, maar komt u er alleen niet uit? Schakel dan met behulp van subsidievoucher een expert in van de Vliegende Brigade +.

De Vliegende Brigade + bestaat uit een team van experts (en organisaties) met kennis van onderdelen of bouwstenen van de aanpak voor mensen met verward gedrag. U kunt eenvoudig een aanvraag indienen voor een voucher van maximaal € 10.000,- waarmee u een expert van de Vliegende Brigade + kunt bekostigen. In totaal is € 1.000.000,- beschikbaar gesteld voor de vouchers van de Vliegende Brigade +. 

Waar kunt u de experts voor inzetten?

De experts van de Vliegende Brigade + kunnen’ u en uw samenwerkingspartners op verschillende manieren ondersteunen:

  • Ondersteuning en begeleiding om afspraken te stimuleren, te versnellen en implementatie te bevorderen of te realiseren in het kader van een passende aanpak voor mensen met verward gedrag. 
  • Benutting van alles wat al in de regio in gang is gezet, en bij het borgen van datgene dat nog moet worden ontwikkeld. 
  • Begeleiding van borgingsafspraken door de betrokken partijen, waaronder het ondersteunen van de organisatie- en governance structuur.

Op zonmw.nl/vouchersvliegendebrigade vindt u het aanvraagformulier, een overzicht van de experts van de Vliegende Brigade + en meer informatie over de vouchers. 

Meer informatie

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website