Meer weten over subsidierondes Vroege Opsporing? Op 18 mei gaan er vanuit Vroege opsporing 3 subsidierondes open. Per ronde organiseren we in juni (online) informatiebijeenkomsten waarin vragen gesteld kunnen worden over de inhoud en het proces van de rondes. Meld u snel aan!


Het gaat om drie rondes vanuit het deelprogramma Vroege Opsporing. Eén open ronde, waarbinnen op verschillende thema’s kan worden ingediend. En twee rondes n.a.v. urgente onderzoeksvragen van het RIVM-CvB, gericht op het bevolkingsonderzoek darmkanker en tomosynthese.

Per ronde organiseert ZonMw een online informatiebijeenkomst waarin vragen gesteld kunnen worden over de inhoud en het proces van de rondes. Bij de rondes gericht op onderzoeksvragen van het RIVM-CvB zal ook het RIVM aanwezig zijn. Als u bij uw aanmelding vast uw vragen mailt, kunnen wij deze tijdens de bijeenkomst zo goed mogelijk beantwoorden.

Aanmelden?

Aanmelden en vragen kunnen uiterlijk vrijdag 28 mei worden gemaild naar VroegeOpsporing@zonmw.nl. U ontvangt daarna een agendaverzoek en een Zoom link voor de desbetreffende bijeenkomst. Geef bij uw aanmelding aan: uw naam, organisatie en voor welke bijeenkomst u aanwezig wilt zijn.

Ronde

   Informatiebijeenkomst

Ronde RIVM Tomosynthese 2021    Woensdag 2 juni van 10.30 tot 11.30 uur
Ronde Vroege Opsporing 2021-2022    Woensdag 2 juni van 14.00 tot 15.00 uur
Ronde RIVM BVO Darmkanker 2021    Donderdag 3 juni van 16.00 tot 17.00 uur

Na afloop van de informatiebijeenkomsten zullen wij een Frequently Asked Questions (FAQ) opstellen waarbij de vragen en antwoorden terug te vinden zijn op de pagina van Vroege Opsporing .

Let op: de subsidieoproepen worden gepubliceerd op dinsdag 18 mei op deze pagina. Veel informatie over de inhoud en het proces zijn in deze oproepen opgenomen. ZonMw vraagt u derhalve om voor het insturen van vragen de desbetreffende oproep goed door te nemen.

 

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website