Noteer alvast in uw agenda: op vrijdag 28 juni 2019 organiseert ZonMw samen met Health~Holland een bijeenkomst van het Netwerk voor Bruikbaar Onderzoek. Deze editie heeft als thema Citizen Science.

Inspirerende sprekers gaan o.a. in op de positionering van Citizen Science, kwaliteit en Citizen Science en welke stappen betrokken partijen kunnen zetten om Citizen Science te stimuleren.
Tijdens de bijeenkomst zullen voorbeelden centraal staan en gaan we in deelsessies dieper met elkaar in discussie. De bijeenkomst is voor iedereen die te maken heeft of gaat krijgen met Citizen Science: onderzoekers, patiënten(vertegenwoordigers), praktijkprofessionals, beleidsmakers, financiers, etc. De netwerkbijeenkomst heeft tot doel om visies op Citizen Science en concrete vervolgstappen voor een kennis- en innovatieagenda te inventariseren.

Wat kunt u van ons verwachten?
Een interactieve dag, met volop ruimte om met elkaar vragen, oplossingen en voorbeelden uit te wisselen. Na afloop heeft u een (nog) beter beeld van ontwikkeling en de rol van Citizen Science en wat dit voor u kan betekenen.

Registratie en programma
De uitnodiging voor registratie en het definitieve programma zullen eind mei volgen. De netwerkbijeenkomst zal van 10.00 t/m 17.00 plaatsvinden bij ZonMw, Laan van Nieuw Oost-Indie 334 te Den Haag. Voertaal van de bijeenkomst is Nederlands. Deelname is kosteloos.

Meer informatie:

Het werkdocument ‘Citizen Science en ZonMw'

Zet deze save the date direct in uw agenda

 

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website