Heb jij een project binnen het programma Voor elkaar!? Dan kan het zomaar gebeuren dat je bezoek krijgt van onze Razende Reporter Marcel Senten.

portretfoto van Marcel Senten

De Razende Reporter gaat door het land ‘razen’ op zoek naar mooie projecten met impact! Lukt het jullie om een gemeente ‘om’ te krijgen, een drukbezochte activiteit te organiseren, veel mensen te mobiliseren en daadwerkelijk iets te verbeteren voor je doelgroep? Laat het ons dan weten en de Razende Reporter maakt er een mooi artikel of misschien wel een filmpje van.

Want dat is wat Marcel gaat doen: succesverhalen laten zien en onderzoeken wat de kracht van het welslagen is. Wat maakt dat jouw project goed uitpakt? Hoe zorg jij voor impact? Wat kunnen anderen van jouw ervaringen leren? ‘Maar’, zegt onze Razende Reporter zelf: ‘Het gaat niet alleen over successen hoor! Ik wil ook weten waarom iets niet of niet goed lukte. Want ook daar kunnen we wat van opsteken. Zodat anderen niet in dezelfde valkuilen stappen.’

Op de website van ZonMw, maar ook in de besloten Facebookgroep van Voor elkaar!, is straks te lezen, te zien en te horen wat Marcel allemaal heeft ‘ontdekt’. Het kan zijn dat jullie door hem benaderd worden voor een interview, maar je kunt de Razende Reporter natuurlijk ook zelf uitnodigen als je een mooie activiteit hebt waar hij verslag van kan doen. Laat dat ons dan weten via participatie@zonmw.nl.

Meer informatie

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website