Werkt u aan een lokale, goed werkende aanpak voor mensen met verward gedrag en hun omgeving? Maak dan gebruik van onze subsidiemogelijkheden.

Illustratie over het sociaal domein


U kunt vanaf 18 september 2018 subsidie aanvragen voor:

  • Regionale praktijkprojecten
    Subsidie voor regionale praktijkprojecten gericht op de implementatie van 1 of meerdere bouwstenen voor een goed werkende aanpak voor mensen met verward gedrag en hun omgeving. De deadline voor het aanvragen van subsidie is 30 oktober 2018, 14.00 uur.  
  • Integraal aanbod van zorg en begeleiding 
    Startsubsidies en uitvoeringssubsidies voor het opzetten en/of de organisatie van integrale zorg en ondersteuning voor mensen met verward gedrag (jongeren of volwassenen). Samenwerking tussen zorgverzekeraars en gemeenten staat centraal. Deadline: 18 december 2018, 14.00 uur.
  • Training ggz expertise voor gemeentelijke hulpverleners 
    Om professionals in het gemeentelijk domein vaardiger te maken in bijvoorbeeld de signalering en ondersteuning van mensen met psychische problemen, een licht verstandelijke beperking (lvb) en/of multi-problematiek, kunnen gemeenten bij ZonMw financiering aanvragen voor een trainingsplan op maat.

Daarnaast kunt u ook nog steeds subsidie aanvragen voor de implementatie van een wijk-GGD’er in uw gemeente of voor een project gericht op gepast vervoer. Bekijk het volledige overzicht van subsidiemogelijkheden rondom verward gedrag op onze website. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 070 349 50 40 of avg@zonmw.nl.

Schakel een expert in

Heeft u behoefte aan extra expertise of begeleiding bij uw vraagstuk? Schakel met behulp van een subsidievoucher een expert in van de Vliegende Brigade +. Op onze website vind u een overzicht van de experts. U kunt de subsidievoucher op elk gewenst moment aanvragen.

Kom naar ons informatieplein op 4 oktober!

Wilt u weten welke subsidie(s) bij uw projectidee passen? Kom donderdagmiddag 4 oktober naar ons informatieplein in Utrecht. Wij denken u graag met u mee.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van subsidiemogelijkheden en andere ontwikkelingen? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief geestelijke gezondheid en volg ons op LinkedIn.

Meer informatie

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website