Inschrijving voor de Medische Inspirator prijs 2020 is geopend! De Medische Inspirator prijs is een aanmoedigingsprijs voor duurzame samenwerkingsverbanden tussen patiënten en onderzoeksgroepen en waar mogelijk met zorgverleners en het bedrijfsleven. De samenwerking is bedoeld om vraaggericht onderzoek naar die producten waar patiënten behoefte aan hebben te versnellen. In verband met Corona is de deadline verschoven. Indienen kan nog tot 2 juni 2020, 14.00 uur.

Wilt u zich aanmelden voor de Medische Inspirator prijs 2020? Meer informatie over de voorwaarden van de Medische Inspirator prijs 2020 is in de oproep te vinden.  

De Medische Inspirator prijs

Sinds 2015 wordt de Medische Inspirator prijs uitgereikt aan de meest inspirerende samenwerking tussen patiënten en onderzoekers. Op onze pagina leest u meer over de genomineerden en winnaars van afgelopen jaren. Elk jaar nomineert een onafhankelijke jury uit de aanmeldingen drie onderzoeksprojecten. Deze drie genomineerden worden door ZonMw begeleid in het opnemen van een promotievideo waarin zij kort laten zien waarom hun samenwerkingsverband het meest inspirerend is en wat het onderzoek inhoudt. Uiteindelijk mag het Nederlands publiek tijdens een campagneperiode van een maand stemmen op één van de drie projecten. De winnaar ontvangt een prijs van €100.000 en nummer twee en drie ontvangen €75.000 en €50.000. Het prijzengeld mogen zij besteden aan het onderzoek.

Meer informatie

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website