Het denken over en werken aan implementatie van onderzoeksresultaten roept vaak veel vragen op. Het Onderzoeksprogramma ggz organiseert daarom op 12 maart 2019 een masterclass waarin de implementatie van onderzoeksresultaten in de geestelijke gezondheidszorg centraal staat.

Kunstenaars aan het werk

Het doel van effectieve implementatie is dat de eindgebruikers – cliënten en naasten – profiteren van kennis die uit projecten naar voren komt. Implementatie gaat echter niet vanzelf en de weg naar de praktijk duurt vaak lang.

Verschillende sessies

Tijdens de masterclass worden daarom door verschillende experts sessies gegeven over het invoeren, opschalen en implementeren van onderzoeksresultaten. Denk aan implementatietools, het verkrijgen van financiering binnen de huidige wet- en regelgeving van de ggz en de implementatie van e-health. De dag wordt voorgezeten door Ellen Vedel, lid van de raad van bestuur van het Sinai Centrum en commissielid van het Onderzoeksprogramma ggz.

Inschrijving staat open voor alle geïnteresseerden en in het bijzonder voor de projectleiders van het Onderzoeksprogramma ggz.

Meer informatie


Download het volledige programma

Meld u aan via het online aanmeldformulier (deelname is kosteloos)

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website