Onderzoekers die op de planken willen staan van het congres Focus op Onderzoek, op donderdag 15 juni in de Eenhoorn in Amersfoort, hebben vandaag (woensdag 25 januari) de laatste kans om zich aan te melden.

Op donderdag 15 juni 2023 vindt de achtste editie van het congres Focus op Onderzoek plaats onder het motto: ‘samen impact realiseren’. Het congres wordt georganiseerd door de Kenniscoalitie Zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Omdat onderzoek gericht op mensen met (verstandelijke) beperkingen om een duurzame gelijkwaardige samenwerking vraagt tussen alle betrokkenen uit de werelden van beleid, praktijk en onderzoek, is er tijdens het congres voldoende ruimte voor onderlinge kennismaking en uitwisseling.

Hoofdthema en drie lijnen

Het hoofdthema is ‘samen impact realiseren’. Binnen het programma onderscheiden we drie lijnen: gezondheid, gedrag en participatie. Het hoofdthema en de drie lijnen komen uitgebreid aan bod tijdens het plenaire programma maar ook tijdens de deelsessies. In de voorbereiding van het congres nemen we expliciet het ervaringsperspectief mee omdat ook mensen met een beperking welkom zijn.

Meld je bijdrage aan!

Ben je onderzoeker of ben je op een andere manier betrokken bij onderzoek bij mensen met een verstandelijke beperking? Het congres Focus op onderzoek biedt een podium om (resultaten van) toonaangevend en/of vernieuwend onderzoek voor het voetlicht te brengen. Je hebt de keuze uit verschillende soorten bijdragen, zoals een presentatie, een mini symposium, een interactieve workshop, iets ‘out of the box’ of een posterpresentatie. De kosten voor bedragen € 50,- per bijdrage, dit is inclusief toegang voor 1 persoon.

Meteen je presentatie aanmelden

Wil je meteen je presentatie aanmelden? Dien dan uiterlijk woensdag 25 januari 2023 je bijdrage in via deze link.

Meer informatie?

Wil je nog wat meer informatie over Focus op Onderzoek, over de thema's en het indienen van een voorstel? Kijk dan even op het uitgebreide artikel op Kennisplein Gehandicaptensector.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website