De nieuwe technologische ontwikkelingen bieden veel mogelijkheden voor mensen met een visuele beperking om zelf de regie te voeren over hun leven. Denk aan ‘slimme’ navigatie op de smartphone voor mensen met een visuele beperking.

 

InZicht doet er het nodige aan om die technologieën te helpen ontwikkelen en te verspreiden binnen de doelgroep. Deze ontwikkelingen staan centraal tijdens de ontmoetingsdag van 19 februari 2018.

Wanneer en waar?

  • Wanneer: maandag 19 februari 2018
  • Hoe laat: van 10.00 tot 17.00 uur 
  • Waar: Bartiméus, Putterweg 140, 3851 VG Ermelo

Voor wie?

De Ontmoetingsdag richt zich op de Nederlandse en Vlaamse onderzoekers, zorgprofessionals, cliënten (-belangenorganisaties), beleidsmakers, managers, bestuurders en andere geïnteresseerden die betrokken zijn bij of geïnteresseerd zijn in de activiteiten van het programma InZicht.

Aanmelden 

Wilt u zich aanmelden voor de ontmoetingsdag, stuur dan vóór 10 februari 2018 een e-mail naar: inschrijvingen@bartimeus.nl onder vermelding van uw naam en organisatie. Het programma is nog in ontwikkeling. Als u zich ingeschreven heeft, dan kunnen we u goed op de hoogte houden.

Deelname aan deze dag is gratis.

Zegt het voort!

Kent u mensen voor wie de ontmoetingsdag ook interessant is? Nodig hen vooral uit te komen en stuur dit bericht door. Ook voor hen geldt: graag eerst aanmelden. 

Meer over InZicht

Het programma InZicht heeft als doel de kwaliteit van leven van mensen met een visuele beperking te verbeteren. Dit gebeurt zowel door onderzoek als door het stimuleren van de toepassing van de resultaten daarvan in de praktijk. 

Meer informatie

Meer informatie en het definitieve programma kunt u binnenkort vinden op de volgende websites:

 

 

 

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website