Als je blind of slechtziend bent kom je heel wat uitdagingen tegen in deze visueel ingestelde samenleving. Wat doet dit met je? Hoe werkt dat door in je relaties met je naasten? En hoe kun je daarbij ondersteund worden? Die vragen staan centraal tijdens de Ontmoetingsdag van InZicht op 7 maart 2019.

close-up beeld van een oog

Blind of slechtziend zijn levert de nodige obstakels en uitdagingen op. Veel mensen met een visuele beperking gaan daar goed mee om, maar voor sommigen is dat lastiger. Die krijgen bijvoorbeeld te maken met psychische problemen. Dat werkt door bij hun naasten, maar ook bij de professionals die met hen werken.

Hoe ga je daar mee om? Welke kennis en antwoorden zijn er vanuit wetenschappelijk en praktijkgericht onderzoek? Daarover gaan onderzoekers, zorgprofessionals én mensen uit de doelgroep met elkaar in gesprek op de Ontmoetingsdag van InZicht op 7 maart 2019. We nodigen u van harte uit!

Praktische informatie

Deelname aan deze dag is gratis. De ontmoetingsdag duurt van 10.00 tot 17.00 uur en vindt plaats bij Eenhoorn Meeting Center in Amersfoort. Het voorlopige programma van de Ontmoetingsdag is al bekend en wordt in aanloop naar de dag aangevuld met verdere informatie.

Aanmelden

Nog niet aangemeld? Stuur een email naar backofficekei@visio.org.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website