ArmCoach4Stroke en HEROES, beide IMDI CareTech-projecten, organiseren samen een Spring School voor home-based motorrevalidatie van de bovenste en onderste extremiteiten na een beroerte.

De Spring School is een vierdaagse cursus voor getalenteerde beginnende onderzoekers van over de hele wereld. Het doel van de Spring School is om vanuit een multidisciplinair perspectief de principes van home-based neurorevalidatie te introduceren, de mogelijkheid te bieden hands-on ervaring op te doen met technologie voor het meten van bewegingen, en samen te werken met (inter)nationale collega's aan gezamenlijke opdrachten. Het programma bestaat uit lezingen door vooraanstaande onderzoekers en zorgprofessionals in de ochtend, gevolgd door hands-on workshops in de middag en sociale activiteiten in de avond.

Interesse?

De Spring School vindt plaats van 29-31 mei en 3 juni 2023 in Maastricht en wordt georganiseerd in samenwerking met de 4th International Conference on NeuroRehabilitation and Neural Repair. De inschrijving voor de Spring School sluit op 15 maart 2023. Ga voor meer informatie naar springschool.caretech.nl.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website