Op 20 en 22 februari 2019 organiseert ZonMw twee informatiebijeenkomsten over de eerste open oproep van het programma Voor elkaar! Om iedereen de gelegenheid te geven om de bijeenkomst te volgen, is de informatiebijeenkomst van 20 februari via een livestream te volgen.

De livestream is te volgen via: https://pgosupport.mediasite.com/Mediasite/Channel/live

Hoe log ik in op de livestream?

Inloggen kan op 20 februari vanaf 20:00 uur door in de blauwe taakbalk bovenin op ‘sign in’ te klikken en in te loggen met de volgende gegevens:

Gebruikersnaam: LiveView
Wachtwoord: Kijker#
 
Na het inloggen klikt u op scherm ‘W:’ en vervolgens op de playknop om de livestream te starten.

Meer over de eerste open oproep

In de open oproep, die op 21 februari van open gaat, dienen organisaties in eerste instantie alleen een projectidee in. Bij een positief advies door de programmacommissie kan men een uitgewerkte aanvraag indienen, met daarin onder andere een plan van aanpak. Organisaties hebben tot 21 maart 2019 om 14:00 uur om een projectidee in te dienen.

Extra informatiebijeenkomst op 22 februari 2019

Op 22 februari 2019 wordt er een extra informatiebijeenkomst georganiseerd bij ZonMw. Die vindt plaats vanaf 14:00 uur op het kantoor van ZonMw in Den Haag. Er zijn nog plekken vrij voor deze bijeenkomst. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar participatie@zonmw.nl onder vermelding van 22 februari.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website