De eerste ronde van de projectsubsidies van het ZonMw-programma Voor elkaar! gaat over implementatie. Deze subsidieronde wordt opengesteld op 19 september 2018. Heeft uw als patiëntenorganisatie of organisatie van mensen met een beperking een veelbelovend product ontwikkeld. En heeft u een plan om de stap naar (breder) gebruik in de praktijk te maken? Dan bent u van harte uitgenodigd voor de informatiebijeenkomst over deze subsidieronde op 19 september bij PGOsupport in Utrecht.

Concrete producten of resultaten een stap verder brengen

  • Bent u een organisatie die zich inzet voor het verbeteren van de positie van patiënten, cliënten en/of hun naasten?
  • Heeft u een concreet, gebruiksklaar product ontwikkeld, waar men om zit te springen, maar moet u de stap naar daadwerkelijk gebruik in de praktijk  nog maken?
  • Of wordt het product dat u heeft ontwikkeld al met succes gebruikt, maar verdient het een bredere toepassing? Bijvoorbeeld niet alleen voor uw patiëntengroep, maar ook voor anderen.
  • Of heeft u een beleidsmaatregel voor elkaar gekregen waar uw gemeente heel blij mee is, en die andere gemeenten met wat aanpassingen zouden kunnen overnemen?
  • En heeft u een goed plan om dit voor elkaar te krijgen?  

Kortom, wilt u implementeren met impact? Dan kunt u een subsidieaanvraag indienen. Het maakt niet uit of uw organisatie groot of klein, traditioneel of meer vernieuwend is. Als u maar een veelbelovend concreet product heeft ontwikkeld, waar veel behoefte aan is bij uw achterban en bij bijvoorbeeld artsen, zorgverleners, verzekeraars of gemeentes.

Informatiebijeenkomst

Op 19 september 2018 organiseren wij een een informatiebijeenkomst over de subsidieoproep. Deze bijeenkomst vindt plaats in Utrecht, bij PGOsupport, aansluitend op het programma van de Academieparade.

Tijdens de informatiebijeenkomst

  • lichten wij de subsidieronde toe,
  • nemen wij met u de criteria door waaraan de subsidieaanvraag moet voldoen,
  • en leggen wij uit hoe het indienen van een aanvraag in zijn werk gaat.

Er is ook ruimte voor het stellen van vragen en om ideeën uit te wisselen.

Vanaf 16:00 uur bent u van harte welkom. Het programma start om 16:30 uur.
Na afloop van de bijeenkomst is er een broodje.

Aanmelden

Het aantal plaatsen is beperkt. Dus meldt u snel aan via het aanmeldformulier (1 persoon per organisatie; tenzij u begeleiding nodig heeft).

  • Naar het aanmeldformulier

De subsidieronde

De subsidieronde 'Implementeren met impact' gaat open op 19 september 2018. Vanaf die datum is de subsidieoproep te vinden op de subsidiekalender van ZonMw. Achtergrondinformatie over de subsidieoproep zal ook te vinden zijn op de webpagina Voor elkaar!

 

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website