Tot donderdag 29 oktober, 14.00 uur staat de oproep voor een 'Ontwikkelsubsidie lokale netwerken samenhangende ouderenzorg' voor de laatste keer open. Op 24 september 2020 organiseerden wij hierover een webinar waarin het programmateam de subsidieronde nader toelichtte en vragen beantwoordde.

Ontwikkelsubsidie

Tot donderdag 29 oktober, 14.00 uur kunnen startende netwerken, die een samenhangend aanbod van zorg, ondersteuning en welzijn voor thuiswonende ouderen bieden, voor de laatste keer een Ontwikkelsubsidie aanvragen. Daarmee kunnen zij samen met een extern adviseur het netwerk verder doorontwikkelen, verstevigen en uitbreiden. Doel is het aanbod zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de behoeften en wensen van de thuiswonende ouderen in het werkgebied.

Veel gestelde vragen en antwoorden en de presentatie en een replay-link naar het webinar vindt u onderaan dit bericht. Voorbeelden van netwerken én meer informatie over de verschillende fases vindt u op onze webpagina.

De ontwikkeling van lokale netwerken samenhangende ouderenzorg wordt gefinancierd in het kader van de opdracht vanuit het VWS programma Langer Thuis, dat onderdeel is van het Pact voor de Ouderenzorg.

Meer informatie

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website