Op 24 september 2019 was er een webinar over de subsidieoproep ‘Ontwikkelsubsidie - Fase I voor lokale netwerken samenhangende ouderenzorg’. Tijdens dit webinar gaven wij meer informatie over de subsidieronde en zijn vragen van deelnemers beantwoord.

Online informatiebijeenkomst

Voor de eerste keer organiseerde het Programma Langdurige Zorg en Ondersteuning (LZO) een online informatiebijeenkomst, oftewel een webinar, om meer informatie te verstrekken over deze subsidieoproep. Tijdens het webinar hebben wij aan de hand van een presentatie de subsidieoproep ‘Ontwikkelsubsidie - Fase I voor lokale netwerken samenhangende ouderenzorg’ toegelicht. Daarnaast konden deelnemers vragen stellen via een chatfunctie. De presentatie, veel gestelde vragen en antwoorden en een replay-link naar het webinar vindt u onderaan dit bericht.

Evaluatie webinar

Na afloop van het webinar is aan de deelnemers gevraagd of zij de voorkeur geven aan een webinar of een live informatiebijeenkomst en wat zij van het webinar vonden. Hieruit kwam naar voren dat de voorkeur wordt gegeven aan een webinar. Deelnemers vonden het webinar ‘helder, gestructureerd, nuttig, gebruiksvriendelijk, informatief, duidelijk en goed gepresenteerd’. Ook waren er enkele suggesties voor verbetering en deze nemen wij mee bij een volgend webinar.

Meer informatie en downoads

Presentatie webinar 24 september 2019
Replay-link webinar 24 september 2019
Vragen en antwoorden over ontwikkelsubsidie – Fase 1
Subsidiemogelijkheden lokale netwerken samenhangende ouderenzorg
Animatie Lokale netwerken samenhangende ouderenzorg ZonMw Programma LZO

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website