ZonMw nodigt organisaties voor en door mensen met dementie en onderzoekers uit om samen een projectidee in te dienen. U kunt subsidie aanvragen voor projecten die zich richten op praktijkproblemen rondom het welzijn van en de zorg en ondersteuning voor mensen met dementie, hun mantelzorgers of professionals.

Heeft uw als medewerker van bijvoorbeeld een zorg- of welzijnsorganisatie, dagbesteding of  respijtzorg, of als vertegenwoordiger van een gemeente of burgerinitiatief gericht op een dementievriendelijke samenleving een goed idee om het welzijn van mensen met dementie of hun naasten te verbeteren? Maak uw idee dan kenbaar en onderzoek samen met een kennisorganisatie uw praktijkvraag!

Bedrag

De subsidie die aangevraagd kan worden bij ZonMw bedraagt maximaal € 200.000,- voor een project met een looptijd van maximaal 24 maanden. Voor deze subsidieronde is € 1.000.000,- gereserveerd.

In de subsidieoproep leest u hoe u uw projectidee kunt indienen.

Hulp of ondersteuning nodig?  Kom naar de matchmakingsbijeenkomst op 6 maart

Graag wil ZonMw praktijkorganisaties met een vraag helpen om hun idee om te zetten in een praktijkproject. Op 6 maart 2018 organiseert ZonMw daarom een ‘matchmakingbijeenkomst’. Tijdens deze bijeenkomst ontmoet u onderzoekers uit het dementieveld waarmee u samen een aanvraag kunt indienen. Tijdens deze bijeenkomst wordt ook de subsidieoproep nader toegelicht en is er de mogelijkheid om vragen te stellen over de oproep en het indienen van een projectidee.

Wanneer: dinsdag 6 maart 2017  
Tijd: van 14.30 tot 17.00 uur
Waar: ZonMw, Laan van NOI 334, Den Haag

Meer informatie

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website