Voor een serie masterclasses over jongerenparticipatie in onderzoek is ZonMw op zoek naar inspirerende voorbeelden, waarin jongeren of ouders een stem kregen in het onderzoek. Met verrassende en waardevolle inzichten als resultaat.

Jongen megafoon

Aanmelden voorbeelden

Heeft u een inspirerend voorbeeld van jongerenparticipatie in onderzoek? Stuur dan voor 1 augustus 2017 een mail met uw gegevens en een korte toelichting naar: effectiefjeugd@zonmw.nl.
Van een selectie van de voorbeelden maakt ZonMw korte filmpjes om breder te delen dan de masterclasses.

Masterclasses

In het najaar van 2017 starten 2 masterclasses jongerenparticipatie in onderzoek. Één voor gevorderden en één voor beginners. In de masterclasses gaat het om het waarom, hoe en wat participatie oplevert. Ook de dilemma’s die overwonnen moeten worden en hoe dit op te lossen is, komen aan bod. Iedere onderzoeker in de jeugdsector kan zich, samen met een ouder of jongere, hiervoor aanmelden. Heeft u interesse in een masterclass? Stuur dan een mail met uw gegevens naar effectiefjeugd@zonmw.nl en vermeld daarbij wat u op dit moment al doet aan jongerenparticipatie.

Programma Effectief werken in de jeugdsector

Het ZonMw-programma Effectief werken in de jeugdsector draagt onder andere bij aan het vergroten van de kennis over wat werkt in de jeugdsector waarom, voor wie, wanneer en onder welke condities.

Meer informatie

 

 

 

Naar boven
Direct naar: NavigatieDirect naar: InhoudDirect naar: Onderkant website