Op 27 en 28 mei 2021 vindt het eerste online European Implementation Event 2021 (#EIE2021) plaats. Tijdens dit event staat implementatie - de benutting van kennis in beleid, praktijk, onderwijs en onderzoek - centraal.

Wat is de EIE2021?

De EIE2021 is een event waarin implementatievraagstukken en oplossingen centraal staan. Wij organiseren dit online event samen met de European Implementation Collaborative en andere partners.

Als deelnemer leer je over de laatste ontwikkelingen rondom kennis op het gebied van implementatie, zowel uit de wetenschap als de praktijk. Je hebt de mogelijkheid om deel te nemen aan inspirerende en verassende discussies met (inter)nationale collega’s, om je netwerk te vergroten en te verbreden.

Voor wie is de EIE2021?

De EIE2021 brengt individuen en organisaties samen die zich in het zorgdomein bezig houden met het synthetiseren, vertalen, implementeren en borgen van innovaties in beleid, praktijk, onderwijs en onderzoek. Kortom: voor alle professionals die werkzaam zijn in de sectoren gezondheid, welzijn, onderwijs of andere maatschappelijke dienstverlening sectoren. Bijvoorbeeld als psycholoog, maatschappelijk werker, verpleegkundige, socioloog of econoom, maar ook onderzoekers, praktijkprofessionals, subsidieverstrekkers, kennisinstituten en andere rollen zijn allen welkom op het event – net als personen die nieuw zijn in dit veld of al een uitgebreide kennisbasis en ervaring hebben op het terrein van implementatie.

Call for abstracts Covid-19

Op het event is speciale aandacht voor implementatievraagstukken rondom Covid-19. Ben je betrokken bij #implementatieprojecten of -onderzoeken die betrekking hebben op de dagelijkse gevolgen van de Covid-19-pandemie? Dien uiterlijk 25 januari je abstract in voor de “Covid-19 track”.

Op de hoogte blijven

Voor alle informatie, indienen en aanmelden kun je terecht op de website van EIE2021. De deadline voor de early bird registratie is 27 februari 2021.

Heb je vragen of opmerkingen, neem dan contact op met Pauline Goense of Jos Zandvliet.

Meer informatie

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website