Het European Implementation Event 2020 (#EIE2020) vindt op 1 en 2 oktober 2020 plaats in Rotterdam. Pre-conference activiteiten zijn op 30 september 2020.

EiE2020 logo

Wat is de EIE2020

Op de EIE2020 staat implementatie – de benutting van kennis in beleid, praktijk, onderwijs en onderzoek – centraal. Als deelnemer leer je over de laatste stand van de kennis op het gebied van de implementatie wetenschap en praktijk; neem je deel aan inspirerende en verrassende discussies met (inter)nationale collega’s; vergroot en verbreed jij je professionele netwerk; en word jij geïnspireerd door de diversiteit van deze uitdagende discipline.

Voor wie is de EIE2020?

De EIE2020 brengt individuen en organisaties samen die zich in de gezondheidszorg bezig houden met het synthetiseren, vertalen, implementeren en borgen van innovaties in beleid, praktijk, onderwijs en onderzoek.

Jij bent werkzaam in de sectoren gezondheid, welzijn, onderwijs of andere maatschappelijke dienstverlening sectoren; Jij bent psycholoog, maatschappelijk werker, verpleegkundige, socioloog of econoom of hebt een totaal andere achtergrond; onderzoekers, praktijkprofessionals, subsidieverstrekkers, kennisinstituten en andere rollen zijn allen welkom op het event – net als personen die nieuw zijn in dit veld of al een uitgebreide kennisbasis en ervaring hebben op het gebied van implementatie.

Call for abstracts 1 november 2019 – 19 januari 2020

Werk jij in de gezondheids-, welzijns- of onderwijssector en heb je te maken met implementatievraagstukken? Dan nodigen we jou van harte uit om je abstract in te dienen bij de EIE2020. De call for abstract gaat open op 1 november 2019 en sluit op 19 januari 2020.

Op de hoogte blijven

Voor alle informatie, indienen en aanmelden kun je terecht op https://implementation.eu/european-implementation-event-2020/. Registratie opent op 1 november 2019. Meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van dit event.

Heb je vragen of opmerkingen, neem dan contact op met Pauline Goense of Jos Zandvliet.

Meer informatie

 

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website