Over de subsidieoproep NWA Gezondheidsverschillen komen vragen binnen over één van de uitgangspunten van de oproep: een systeembenadering. Omdat de deadline voor vooraankondiging nadert (25 februari) is ter verduidelijking hierover extra informatie beschikbaar gesteld op de programmapagina. Ook is het nog mogelijk aan te melden voor de tweede matchmakingsbijeenkomst op 22 januari.

FAQ over systeembenadering

In een document met FAQ’s over systeembenadering op de programmapagina staat waarom een systeembenadering nodig is, wat een systeembenadering is en staat ter inspiratie een lijst met artikelen over systeembenadering. Voor meer vragen en antwoorden over de oproep, kunt u ook kijken in het document Vragen en antwoorden over de subsidieoproep dat is opgesteld na de informatiebijeenkomst op 6 november jl.

Belangrijke deadlines

De eerste belangrijke deadline in deze oproep, is 25 februari. Dan worden consortia gevraagd kenbaar te maken dat zij een aanvraag gaan indienen. Op 13 april moeten vooraanmeldingen zijn ingediend en op 28 september de volledige aanvraag.

Matchmaking

Op vrijdag 22 januari 2021 van 10.00-12.30 u is een tweede matchmakingsbijeenkomst. Hier kunnen geïnteresseerden (verder) met elkaar in gesprek over de oproep en verdere consortiavorming en matching bespreken. Het is tot 20 januari nog mogelijk via dit formulier om aan te melden voor deze bijeenkomst.

Meer informatie

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website