De deadline voor het indienen van een subsidieaanvraag is 1 mei 2018, 14:00 uur. Om potentiele indieners uitleg te geven over de subsidieoproep en te inspireren met tips en tools voor gezondheidsbevordering in hun gemeente, organiseerde ZonMw op 5 maart jl. een bijeenkomst.

 

De belangstelling was groot: de zaal in Seats2Meet Utrecht was tot de laatste plek bezet met deelnemers vanuit gemeenten, GGD’en, kennisinstellingen en lokale en regionale (zorg)partners.  Onderaan dit nieuwsbericht kunt u de presentaties vast downloaden. Binnenkort publiceren we een uitgebreid verslag over de bijeenkomst. 

Gebruik wat werkt!

Dat is 1 van de conclusies van deze dag. Wanneer u in uw gemeente wilt werken aan preventie en gezondheidsbevordering, dan hoeven u en uw zorgpartners het wiel niet (helemaal) zelf uit te vinden. Om uw beleid uit te voeren zijn al veel erkende interventies, gevalideerde tools en inspirerende praktijkvoorbeelden beschikbaar. Maak hier gebruik van! Ilse Storm van het RIVM leidde de deelnemers in haar presentatie langs een aantal handige bestaande middelen.

In een paneldiscussie kwamen vervolgens meerdere partijen aan het woord die relevante tips en ervaringen deelden met betrekking tot de voorwaarden van deze subsidieoproep. Tot slot gaf ZonMw in haar presentatie een toelichting op de inhoud van de subsidieoproep en de ZonMw procedures.

Meer informatie

De presentaties die gehouden zijn op deze dag kunt u hieronder downloaden.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website