De Kennisvouchers Positieve gezondheid zitten in de afrondingsfase: van de 21 toegekende vouchers is de helft al bij ZonMw binnen. De rest volgt in oktober.

Sinds de toekenning van de vouchers in het voorjaar van 2017 hebben de projectleiders het concept Positieve gezondheid toegepast in een bestaande interventie op locatie. In de afrondende fase maken zij nu een factsheet met informatie over hun project.

Wat is de opbrengst van de vouchers?

Wat hebben de projecten in totaal opgeleverd? Met welk resultaat zijn die interventies toegepast? Wat was de rol van de gemeente? Wie hebben financieel bijgedragen? En niet minder belangrijk: hoe gaan de projecten verder?

Evaluatie

ZonMw heeft Bureau Bartels gevraagd een overall-evaluatie uit te voeren. Daarvoor gebruiken zij de factsheets. Ook interviewen ze de projectleiders en partners. In december 2017 verwachten we hun eindrapport. Dit zullen we breed delen. Om te beginnen met de projectleiders en met stakeholders zoals 'Alles is Gezondheid...', Institute for Positive Health en GGD GHOR Nederland.

Meer informatie

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website