Op 20 februari 2020 is de 3de open subsidieoproep van het programma Voor elkaar! geopend. U kunt tot en met 9 juni 2020 (tot 14.00 uur) een projectidee indienen bij ZonMw.

Gezin in park

Net als in de eerste 2 open oproepen van vorig jaar, mogen aanvragers zelf het thema van hun aanvraag bepalen. Voorwaarde is wel dat het onderwerp voortkomt uit de doelgroep en aansluit bij behoefte van mensen met een (chronische) ziekte, beperking of psychische problemen of hun naasten.

Twee stappen: projectidee en uitgebreide aanvraag

Zoals in de voorgaande 2 open oproepen wordt ook nu aanvragers gevraagd om eerst een projectidee in te dienen. Na een advies van de programmacommissie over het projectidee kan een uitgewerkte aanvraag ingediend worden. Wilt u een projectidee indienen, leest u eerst de subsidieoproep grondig door. Uw projectidee kunt u indienen via het aanvraagformulier. Deze vindt u via de link onderaan de subsidieoproep.

PGOsupport

PGOsupport kan u hulp bieden om uw projectidee scherp te krijgen. Wilt u hiervan gebruikmaken? Neem contact op met Renske Noordhuis of Nienke Oosting van PGOsupport.

Het programma Voor elkaar!

Meer weten over het programma Voor elkaar? Ga dan naar de programmapagina van Voor elkaar!

Let op

In 2020 komt maar 1 open ronde!

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website