In de zomer van 2018 hebben 34 regionale projecten subsidie gekregen om de hulp aan mensen met verward gedrag te verbeteren. Deze subsidies komen uit de 6e subsidieronde van het ZonMw-actieprogramma over verward gedrag. In totaal zijn er inmiddels al meer dan 200 praktijkprojecten gestart.

Actieprogramma Verward Gedrag


28 projecten zijn gericht op het in de praktijk toepassen van 1 of meer van de 9 bouwstenen voor een lokale, sluitende aanpak voor mensen met verward gedrag en hun omgeving. 6 projecten hebben een startsubsidie gekregen voor het opstellen van een plan van aanpak en het opzetten van een samenwerkingsverband. De projecten gaan uiterlijk 1 september van start.

Nieuwe subsidiemogelijkheden

Wilt u ook aan de slag met betere ondersteuning, opvang en zorg voor mensen met verward gedrag en hun omgeving? Dan komt u wellicht in aanmerking voor subsidie. Bekijk de nieuwe subsidiemogelijkheden op onze website. Wilt u meer weten over de subsidiemogelijkheden? Kom dan donderdagmiddag 4 oktober naar ons informatieplein in Utrecht.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van subsidieoproepen, maar ook van projectresultaten en andere ontwikkelingen? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief Geestelijke gezondheid en/of volg ons op LinkedIn.

Meer informatie

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website