Binnenkort opent de tweede open oproep voor de subsidieronde van het programma Voor elkaar! Deze oproep gaat over innovatieve projecten die bevorderen dat patiënten, cliënten en hun naasten het leven kunnen leiden waarvoor zij zelf kiezen.

De oproep is gericht op patiënten- en gehandicaptenorganisaties die zich inzetten voor mensen met een (chronische) ziekte of beperking, cliënten uit de ggz en hun naasten. ZonMw vraagt om deze ronde eerst een projectidee in te dienen. Maar ook voor een idee gelden bepaalde voorwaarden. Een aantal zaken moet al zijn uitgedacht voordat een idee klaar is om in te dienen. Daarom organiseren ZonMw en PGOsupport op 24 juli de workshop ‘Bereid je voor op de subsidieoproep van ZonMw’ in Utrecht.

Workshop

In de workshop leer je jouw vernieuwende idee verder te onderzoeken en aan te scherpen. Wat heeft jullie achterban eigenlijk aan dit plan? Is deze behoefte meegenomen in de ontwikkeling van het idee? Zo ja, heel goed! Zo niet, dan leer je tijdens de workshop waarom het van belang is om dit wel te doen en krijg je handvatten hoe je dit aanpakt.  

De workshop vindt plaats op 24 juli van 16:00 tot 20:00 uur op het kantoor van PGOsupport in Utrecht. Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld jezelf snel aan.

Informatiebijeenkomst

Voorafgaand aan de workshop geeft ZonMw om 15.00 uur verdere informatie over de oproep en beantwoorden we vragen over bijvoorbeeld het aanmeldformulier. Wil je ook de informatiebijeenkomst over de subsidieoproep bijwonen, stuur dan een mail naar participatie@zonmw.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom het programma Voor elkaar? Houd dan de programmapagina van Voor elkaar! in de gaten.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website