Van 24 t/m 28 januari 2022 organiseert het Nederlands Implementatie Collectief (NIC) de Week van de Implementatie met als thema Leren en Professionaliseren rondom implementatie.

Na het succesvolle European Implementatie Event in 2021 begint het NIC 2022 met een knal met de 3e Week van de Implementatie!

Wat is de bedoeling?

Een week lang de focus op implementatie met allerlei activiteiten die implementatie-experts organiseren voor collega’s en iedereen die werkt aan of geïnteresseerd is in implementatie. Voor elkaar, door elkaar! Een kans om weer eens collega’s uit heel Nederland te zien en te spreken, ook al gebeurt het meeste via het scherm. Lezingen, workshops, consultaties, uitwisseling, discussies, interviews: het kan allemaal. Als het maar met implementatievraagstukken te maken heeft, en/of aansluit bij het thema Leren en Professionaliseren én toegankelijk is voor geïnteresseerde deelnemers.

Hoe werkt het?

Op www.nederlandsimplementatiecollectief.nl staat het overzicht van activiteiten. Iedereen kan meedoen. Hetzij meedoen aan een activiteit, hetzij zelf een activiteit organiseren en posten (via info@nlimplementatie.nl).

Doe mee!

Ga kijken wat er nu al open staat en meld je aan! En…laat je inspireren om zelf een activiteit te organiseren waar anderen welkom zijn.

Implementatiespreekuur ZonMw

Op dinsdag 25 januari organiseren we vanuit ZonMw een implementatiespreekuur. Zoek je steun bij een implementatievraagstuk? Loop je vast bij het invoeren van een interventie? Wil je advies over het schrijven van een projectvoorstel of implementatieplan? De ZonMw-implementatiespecialisten staan op dinsdag 25 januari 2022 van 13.00 tot 16.30 uur voor je klaar. Lees meer over ons spreekuur op de NIC-website.

Tot ziens in de Week van de Implementatie!

Meer informatie

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website