Op maandag 29 november vindt een webinar plaats over de verpleegkundig specialist in de wijk.

Voor wie?

Voor verpleegkundig specialisten, wijkverpleegkundigen, alle belangstellenden van wijkzorgorganisaties en beleidsmakers.

Wanneer?

29 november 2021, 13.30 tot 14.30 uur.

Waar?

Online

Programma en aanmelden

 In 2 rondetafelgesprekken, onder leiding van Anneke van Vught, worden de bevindingen en ervaringen besproken van het onderzoek van Buurtzorg Nederland, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en Hogeschool Utrecht. Meer informatie over het programma staat op de LinkedIn-pagina van Platform Zorgmasters. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Gebruik deze link om deel te nemen aan het webinar: https://lnkd.in/eDMeJ_zU.

ZonMw en verpleging en verzorging

Het project Verpleegkundig specialist in de wijk wordt (mede) gefinancierd vanuit ons programma Verpleging en verzorging. Met dat programma dragen we bij aan de versterking van de professionaliteit van verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten. Daarmee is het programma ook van betekenis voor de aantrekkelijkheid van het beroep en de kwaliteit van zorg.

Over het project

'De zorg in Nederland verschuift steeds meer van ziekenhuis en verpleeghuis naar mensen thuis. Voor verpleegkundigen en verzorgenden in de wijk betekent dit dat zij te maken krijgen met hoge complexe zorg. De huidige teams zijn vaak nog onvoldoende hiervoor toegerust,' vertelt projectleider Anneke van Vught. Een mogelijke oplossing voor deze uitdaging? Het toevoegen van een verpleegkundig specialist aan de wijkverpleging.

Meer informatie

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website