Op maandag 13 januari organiseren wij een webinar over deze subsidies van Juiste Zorg Op de Juiste Plek. Tijdens dit webinar bespreken we de subsidieoproep en kunt u praktische vragen stellen over het indienen van uw aanvraag.

Het programma Juiste Zorg Op de Juiste Plek (JZOJP) stelt op 10 december drie nieuwe subsidieoproepen open. Met deze subsidies kunnen samenwerkingsverbanden ondersteuning bekostigen bij het opstarten of verder ontwikkelen van hun regionale samenwerking. Ook is het mogelijk financiering aan te vragen voor het opstellen van een gedeeld regiobeeld, ter ondersteuning van het ontwikkelen van een regiovisie.

Nieuwe subsidieoproepen

Op 10 december stellen we 3 nieuwe subsidieoproepen open:

  1. De Startimpuls is een subsidie voor het opzetten van regionale samenwerking.
  2. De Regio-impuls richt zich specifiek op regionale samenwerkingsverbanden die een goede samenwerking in de regio tot stand hebben gebracht en die ondersteuning zoeken bij het verder ontwikkelen van hun netwerk.
  3. Een Voucher ter ondersteuning bij het maken van een gedeeld regionaal beeld van de sociale situatie, de gezondheidssituatie en de behoeften in een regio.

Reserveer alvast: webinar op 13 januari

Op maandag 13 januari organiseren wij een webinar over deze subsidies van Juiste Zorg Op de Juiste Plek. Tijdens dit webinar bespreken we de subsidieoproep en kunt u praktische vragen stellen over het indienen van uw aanvraag. Aanmelden voor het webinar kan hier!

 

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website