[Vooraankondiging] Op 7 november 2022 blaast de Voor de Jeugd Dag 10 kaarsjes uit. Een jubileum dat we graag samen met jou vieren, midden in het Europese Jaar van de Jeugd!

Zetten we de thema’s van de afgelopen tien jaar op een rijtje, dan zien we een beweging in ons werkveld. Waar we ons de eerste jaren nog richtten op de aankomende transitie en de jeugdhulp die gemeenten moesten gaan bieden, is gaandeweg een steeds bredere kijk op de ontwikkeling van kinderen en gezinnen ontstaan. Meer en meer vragen wij ons af hoe wij als professionals thuis, op school en opvang en in de vrije tijd kunnen aansluiten bij het gezin. Ook wanneer er vragen of problemen zijn. En belangrijker: hoe we deze problemen mét de gezinnen kunnen voorkomen en dat wat goed gaat, versterken. Niet gek daarom dat kinderen en jongeren op de Voor de Jeugd Dag een steeds prominentere rol zijn gaan spelen. Kortom we groeien samen, en dit brengt ons bij het thema van 2022. Doe je mee?

Meer weten/aanmelden

Meer informatie over de Voor de Jeugd Dag vind je op de website. Wil je een bijdrage indienen? Dat kan door dit formulier in te vullen.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website