Een brede blik op het jeugdveld. Dat krijg je als je naar de Voor de Jeugd Dag gaat. We richten onze blik op een sterke basis van ouders en omgeving. Dit doen we om kinderen en jongeren zo veilig, thuis en kansrijk mogelijk te laten opgroeien. Ook kunnen we met een sterke basis voorkomen dat kinderen en jongeren onnodig in de jeugdhulp belanden. Als het echt nodig is dan moeten we natuurlijk wel goede toegankelijke zorg kunnen bieden. Wat vraagt dit van jou op je werk en daarbuiten? Daarover gaat het op de Voor de Jeugd Dag. Verruim je blik met kennis en ideeën uit binnen- en buitenland, bijvoorbeeld door te gluren bij je buren of te luisteren naar persoonlijke verhalen.

Indienen bijdrages

Jij kunt meehelpen om de Voor de Jeugd Dag wederom tot een succes te maken door een bijdrage in te dienen voor een programmaonderdeel of een activiteit/stand op het Jeugdplein. Ga hiervoor naar www.voordejeugddag.nl.

Voor wie?

De Voor de Jeugd Dag is voor gemeenten, zorgaanbieders, onderwijs-, branche-, beroeps- en cliëntorganisaties. Deze dag is niet voor commerciële partijen. De belangstelling voor de Voor de Jeugd Dag is altijd groot en het aantal plaatsen is snel gevuld. Daarom kunnen wij je aanmelding annuleren als je niet onder de doelgroep valt of als teveel personen uit dezelfde organisatie zich aanmelden.

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op www.voordejeugddag.nl. Inschrijving is nog niet open. Houd hiervoor de website van de Voor de Jeugd Dag in de gaten.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website