Portret Jannie Oskam

In haar boek ‘Tussenland. Over leven met de dood in de schoenen', beschrijft Jannie Oskam de dilemma's en vragen die spelen in de palliatieve fase. Hoor haar ervaringsverhaal en ontdek hoe geestelijke verzorging ondersteuning kan bieden in deze fase.

Tijdens deze sessie is Jannie Oskam live aanwezig. In een vooraf opgenomen filmpje vertelt zij over de ondersteuning bij zingevingsvragen en haar persoonlijke ervaring met professionele geestelijke verzorging in de thuissituatie. Je krijgt beter inzicht in zingevingsvragen en behoeften van mensen en in thema’s als het omgaan met eenzaamheid en sterfelijkheid in deze fase. Ook ontdek je hoe geestelijke verzorging hierbij ondersteunt aan de hand van dit ervaringsverhaal. Welke zingevingsvragen en thema’s spelen er in de palliatieve fase en waar kunnen mensen terecht? Welke professionals en vrijwilligers kunnen in deze fase het verschil maken?

Voor wie?

De sessie is voor alle vrijwilligers en professionals in de zorg en het sociaal domein die meer willen weten over zingeving en geestelijke verzorging voor mensen die thuis wonen.

Programma

Agora houdt de sessie op donderdag 20 mei online (via Zoom), van 15.00 tot 16.30. Het volledige programma met de tijden is te vinden op de website van Agora.

Aanmelden

Deelname aan de videosessie is gratis. Aanmelden kan via 1SociaalDomein.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website